El que oferim

Recursos i valors

El màrqueting pot ser desbordant.

La bona notícia és que tenim opcions per al teu negoci.

Coordinem els diferents departaments i processos que intervenen en la creació i producció del material imprès que necessita la teva empresa, ja que disposem dels sistemes d'impressió més adequats requerits per cada producte.

Oferim una gamma àmplia de serveis i productes impresos com catàlegs, fulletons, PLV (expositors), packaging, etiquetatge i molt més.

Ens adaptem a cada sector per percebre les necessitats i subtileses de cada empresa
Tenim unes bases sòlides, experiència i valors que ens permeten interactuar amb vosaltres per obrir-vos tot un mercat de possibilitats per realitzar els vostres productes de manera còmoda, senzilla i amb qualitat.
Som professionals especialistes en disseny, impressió, tractament del color, il·lustració, traducció i correcció..., motivats per l'exigència de la feina ben feta, la qualitat en tots els processos i el compliment dels terminis més exigents.​​​​​​​ Des del 2013 col·laborem amb la nostra xarxa de col·laboradors des d'una actitud emprenedora de manera que aconseguim un grau de confiança molt alt i la seguretat d'aconseguir l'objectiu sol·licitat.
Som resolutius i facilitadors dels projectes gràfics per a la teva empresa

Facilitem els projectes assignant sempre un interlocutor únic que coordina els diferents professionals en cada fase i s'assegura que es compleixin les expectatives de cada client en cada projecte. A la vegada, assessorem, des de l'inici i durant tot el recorregut del projecte, sobre els materials i les solucions tècniques més adequades.

Entenem la perspectiva estratègica de cada projecte: no només produïm, sinó que creem la millor solució

Estem capacitats per idear, organitzar i dur a terme les diferents fases d'un projecte de gràfica impresa, amb els controls de qualitat corresponents, fer-ne el seguiment posterior i el control de qualitat en la indústria gràfica, fins a obtenir un producte adequat als objectius comunicatius inicials.

Els nostres valors

Volem fer la feina ben feta i per això apliquem els criteris de qualitat, servei i sostenibilitat que necessiten els nostres clients, adaptant-nos a cada sector i producte. Treballem junts i posem les coses fàcils per trobar les millors solucions.

Qualitat i sostenibilitat

Els processos productius estan regits per la norma ISO 9001. Som metòdics i rigorosos en tots els processos i en l’elecció del material i procés més adequat per a cada producte. Promocionem l’ús de papers amb certificació FSC i PEFC. Tenim preferència pels consumibles respectuosos amb el medi ambient i hem compensat les emissions de CO2 al nostre departament comercial —esdevenint neutres en emissions— i partícips en projectes de desenvolupament sostenible.

Servei

A temps, sense errors, amb la màxima qualitat i en un procés sense sobresalts. Ens encarreguem de tot gestionant la complexitat i permetent que el client es dediqui al seu negoci i a les seves prioritats. El coneixement particular de cada client i les seves necessitats facilita la planificació del recorregut a seguir per a cada projecte. D’aquesta manera estalviem temps i costos per assolir les expectatives de cada client.

Equip humà

Un interlocutor únic que coordina tot el procés més un equip integrat, aporten una gran rapidesa, flexibilitat i fiabilitat. Som un equip motivat per l’exigència en els detalls, la qualitat en tots els processos i el compliment dels timings més exigents.

Els principis ètics determinen com actuem envers els nostres clients, col·laboradors i partners i proporcionen la força per dur a terme les nostres activitats empresarials.

 

Vols veure què fem?

Aquí en tens algunes mostres.

 

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday