els nostres serveis

Serveis i recursos

Disposem dels millors sistemes d’impressió

que requereix cada producte

 

Perquè cal continuar imprimint?

Avui dia la impressió és un servei que s’integra als canals de comunicació digital per oferir als clients una interacció contínua amb les marques. En un món amb una saturació d’informació digital tan extensa que genera distracció, la impressió pot fer que els vostres clients facin una pausa i escoltin el que els heu de dir.

Som professionals en el sector de les arts gràfiques, el disseny i la fotografia des de fa més de 20 anys. Aquesta experiència ens permet aconsellar el millor sistema de producció per a cada projecte i per això tenim a la vostra disposició els tres principals sistemes d’impressió: l’òfset pla, el digital i la flexografia.

Coordinem, optimitzem i estandarditzem tots els processos, des de l’original fins a la impressió i la postimpressió, l’agrupació, l’emmagatzematge i el lliurament, establint objectius de costos, qualitat i servei consensuats, que reportem de manera periòdica al client.

 

Disseny i preimpressió

Disposem dels recursos necessaris per dissenyar i maquetar tot el material gràfic que necessites. Realitzem proves i maquetes prèvies a la producció en format digital o físic i, si cal, adaptem els teus arxius per optimitzar-ne el resultat.

Impressió digital i òfset en pla

Comptem amb sistemes de control informàtic per millorar la productivitat i garantir la continuïtat del color durant tot el procés d’impressió. Utilitzem tintes amb totes les garanties mediambientals i de salut per als sectors d’alimentació i farmàcia.

Impressió en bobina

Tenim una línia de producció, amb el sistema flexogràfic, especialitzada en etiquetes autoadhesives en bobines. Està indicada per a sectors com l’alimentació, la indústria farmacèutica, la tèxtil, perfumeria… amb acabats tan diversos i de qualitat com vernissos, laminats i stampings.

El màrqueting pot ser desbordant.

La bona notícia és que tenim opcions per al teu negoci.

Impressió òfset

És el sistema d’impressió sobre paper més adequat per a tiratges mitjans i grans de tot tipus de catàlegs, llibres, revistes i fullets.

Llegir més

Som especialistes en la impressió òfset full a full des dels nostres inicis. La precisió del punt de la trama és perfecta fins i tot en altes velocitats.

La qualitat òfset amb l’estabilització del color dona uns resultats excel·lents en la impressió en tota mena de papers, ja siguin estucats o òfset. Treballem tant amb quadricromia com amb una gran varietat de tintes especials disponibles per a aquesta tecnologia, incloses tintes UV, Pantone, fluorescents i metàl·liques.

Tenim incorporat el sistema de mesurament automàtic del color, que ens permet garantir la uniformitat i estabilitat del color durant tot el tiratge. Els formats de maquina òfset de què disposem són els de 35 × 50 cm, 52 × 72 cm i de 72 × 102 cm.

Digital de gran format

Disposem de plòters de gran format per a la impressió amb tinta ecosolvent sobre vinil, lona i polipropilè. També oferim sistemes de sublimació per a tela. Fem tot el que necessites per fer més visible el teu punt de venta, local i oficina.

Llegir més

Aquesta maquinària ens permet poder oferir serveis de retolació d’espais, la confecció de rollups, etiquetes de vinil, adhesius pels vidres…

La sublimació sobre tela ens permet la producció de banderes, displays retroil·luminats, banners gegants per a photocalls

Retolació de vehicles

Els teus vehicles són aparadors en moviment de la teva empresa. Una targeta de presentació sobre rodes pot ser més efectiva que un anunci.

Llegir més
Oferim diferents graus de retolació:
  • Bàsica: retolació simple a preus molt econòmics. Consisteix en l’aplicació dels elements bàsics corporatius de l’empresa. Fem servir vinils de tall d’alta qualitat, són duradors i estan pensats per a retolacions exteriors.
  • Semi-integral: és la combinació d’elements bàsics amb imatges. Ocupen més superfície en el vehicle.
  • Integral: és la més espectacular, ja que cobrim tota la superfície del vehicle amb vinil imprès que s’adapta als volums de la carrosseria mitjançant una aplicació amb calor.

Impressió digital

Amb aquest sistema guanyem en velocitat a causa d’una configuració mínima de la màquina i un temps de resposta més ràpid. És el sistema d’impressió sobre paper més apte per a produir tirades curtes i mitjanes de llibres, catàlegs… i permet personalitzacions.

Llegir més
  • Necessites urgentment uns catàlegs per a una presentació?
  • Presentes un informe econòmic a la junta directiva?
  • Tens un consell d’accionistes i vols presentar la memòria de sostenibilitat? 

La impressió digital és ideal per a projectes d’alta qualitat i baix volum i ofereix la forma més econòmica de personalitzar materials de màrqueting. L’estem utilitzant en la impressió sota demanda (Print-on-Demand) per la seva agilitat i rapidesa.

Les nostres impressores digitals tenen una excel·lent qualitat d’impressió amb la gestió del color integrada  i disposen de sistemes de calibratge específics. D’aquesta manera es garanteix la uniformitat i estabilitat durant el tiratge. El format màxim de les nostres màquines d’impressió digital és de 33 × 70 cm.

Flexografia

La flexografia és un dels sistemes més habituals en la impressió d’envasos: des de capses de cartró, pel·lícules o films plàstics, bosses de paper i de plàstic…

Llegir més
La flexografia és una tècnica d’impressió en relleu on la matriu és d’un material elàstic i fa servir tintes líquides d’assecat ràpid. Aquesta característica permet imprimir sobre materials com ara làmines plàstiques primes.

Disseny gràfic

Dissenyem tot el que necessita la teva empresa: des de la creació o remodelació d’una marca, fins a qualsevol element de comunicació necessari. 

Llegir més

Partint d’una marca, creem els diferents elements: targetes, sobres, paper de carta, plantilles de factura, rètols, senyalística, merchandising, retolació de vehicles, carpetes, catàlegs…

Dissenyem qualsevol mena de catàleg, llibre, revista, diari, cartells, flyers, desplegables, pancartes, tòtems, packaging, etc. Treballem amb múltiples formes de publicitat en suports físics perquè el teu producte o servei sigui visible arreu.

I si el que necessites és un web professional, webs autogestionables, landing pages, botiga online, blogs…, sempre adaptades a tots els dispositius mòbils, també et podem ajudar. Col·laborem amb dissenyadors i programadors disposats a aportar les solucions tècniques i creatives més adaptades a les teves necessitats.

Vols veure què fem?

Aquí en tens algunes mostres.

 

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday