Retolació interior

Retolació d’espais

Li oferim el servei més professional en vinilat, retolació i senyalització. Realitzem el disseny aplicant la seva imatge corporativa i projectant fidelment la seva marca. Retolació d’espais interiors com oficines, botigues, centres de negoci, etc. 

Donem vida als interiors.

Som experts en el disseny i muntatge d’oficines corporatives. Coordinem totalment el seu projecte. Oferim solucions personalitzades a les seves necessitats. Solucions integrals, flexibles i innovadores.

Amb l’ús de materials d’impressió digital com el vinil per a oficines podem decorar fàcilment parets i finestres, reforçant la imatge de la teva marca. Fem tot el que necessites per fer més visible el teu punt de venda, local i oficina.

Disposem de plòters de gran format que ens permeten oferir serveis de retolació amb vinil, la confecció de rollups, etiquetes de vinil, adhesius amb efecte àcid pels vidres…

També treballem amb la sublimació sobre tela amb la qual realitzem la producció de banderes, displays retroil·luminats (backlight), banners gegants per a photocalls

 

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday