Professionals

Coneix l’equip

Què diuen i què expliquem de nosaltres

El nostre equip

Artur

Artur

Direcció de projectes

Fa més de vint anys que treballo al sector de les Arts Gràfiques. Després de la meva llicenciatura en Belles Arts (d’imatge i disseny) vaig treballar durant tres anys com a fotògraf industrial freelance.

La confiança que em dipositaven els meus clients em va portar a gestionar, també, la producció dels seus catàlegs. Llavors, el treball intens i continuat em va ajudar a crear una xarxa estable de proveïdors de confiança per poder oferir molta més tipologia de productes als meus clients, els quals sempre m’han respectat per la meva professionalitat i transparència. I a ells sempre els estaré agraït.

Oriol, Xavi i Guillermo

Oriol, Xavi i Guillermo

Producció digital

Amb més de 20 anys d’experiència a la indústria gràfica, ens dediquem a la impressió i tractament d’imatges en sistema digital. Treballem en la impressió de tots els llibres i catàlegs que gestionem des de Serveis Gràfics.

El nostre objectiu és aconseguir els resultats més òptims en quant a color, qualitat i acabats per poder entregar la feina en la data convinguda.

“Són els cracks de les màquines d’impressió digital. No confiaria en ningú altre per fer els vostres llibres.” A. B.

Dani

Dani

Responsable de retolació

Fa més de deu anys que treballo amb plotters i màquines d’impressió digital.

Des del 2013 soc responsable del meu propi taller. Som els encarregats d’imprimir des de petits tiratges de papereria corporativa, material de màrqueting, roll-ups i vinils, fins a la impressió de rètols de gran format per a interior i exteriors.

Ens encarreguem de la impressió i, quan cal, de la instal·lació de tot el que necessites per fer visible la teva empresa.

“Si vull un rètol que duri i no doni problemes pels nostres clients, només puc pensar amb en Dani.” A. B.

Centres de producció

Centres de producció

Vallès Oriental i Barcelonès

Tenim el suport d’empreses de prestigi i qualitat contrastada per confiar els nostres projectes.

Són empreses amb dècades d’experiència i posicions capdaventeres dins el sector de les arts gràfiques, i tenen l’objectiu de la millora continua i per això s’adapten a les noves tecnologies i a les necessitats canviants dels nostres clients.

Un global d’instal·lacions dedicades a la producció amb les certificacions ISO-9001 i ISO-14001; certificats de CdC FSC i PEFC, etc., ens asseguren el grau més alt de qualitat, servei i compromís que podem desitjar.

Núria i  Pilar

Núria i Pilar

Correcció, traducció i edició

Realitzem serveis editorials complets per a escriptors que volen seguir els seus projectes de primera mà: des del coaching literari a l’edició i la correcció i la traducció de textos, a la gestió de material com fotografies, infografies o il·lustracions, al procés de producció (que inclou maquetació i creació de cobertes) i fins a la publicació en format ebook, llibre en venda a plataformes digitals, preparació del llibre llest per a impressió, gestió de la tramitació del codi ISBN, gestió de la publicitat, gestió de la presentació i gestió de la distribució a llibreries. També creem continguts i corregim textos per a entitats, empreses i administracions.

“Són un valor afegit al grup. Amb elles és possible l’edició per a particulars, empreses, entitats i institucions. S’encarreguen de la confecció de llibres a mida: escriptura, correcció i edició de textos, maquetació i fotografia.” A. B.

Alba

Alba

Il·lustració i disseny gràfic

Graduada en Arts Plàstiques i Oficis Artístics en l’especialitat d’il·lustració per l’Escola Superior de Disseny i Art Llotja de Barcelona (1999). Grau superior en Gràfica Publicitària, EASD – Escola d’Art i Superior de Disseny de Vic, Barcelona (2003).

Creativa, proactiva, rigorosa, metòdica, entusiasta, detallista, perfeccionista, delicada i amb estil propi. Alba Ortega crearà la imatge que millor representi el teu projecte. Amb més de 15 anys d’experiència en la il·lustració, el disseny gràfic i la direcció d’art, ha convertit la seva passió en el seu gran ofici.

Visita el nostre blog

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday