Guanyem en reciclatge

Guanyem en reciclatge

Aquest desplegable, editat per l’Ajuntament d’Esplugues, està imprès en paper òfset blanc amb certificació PEFC. El sistema d’impressió que es va fer servir va ser l’òfset tradicional de full pla, es van fer servir tintes amb base d’olis vegetals per aconseguir que tot el projecte respectés els valors mediambientals que promociona el mateix consistori.

Es tracta d’un desplegable complex, amb una coberta i contracoberta encolades, per donar més rigidesa i durabilitat a aquest producte, ja que està pensat com a material de consulta encarat als comerços. És una eina excel·lent per saber gestionar correctament la recollida selectiva de brossa.

 

Eco-responsables

Eco-responsables

Ens motiva l’aplicació de les bones pràctiques ambientals en els nostres processos productius, des de la compra de les matèries primeres fins a la gestió i minimització de residus per a un menor impacte ambiental de la nostra activitat.

Volem que l’entorn tingui un creixement sostenible i, per fer factible la nostra eco-responsabilitat, no abandonem la recerca i l’ús de matèries primeres reciclades i reciclables.

  • Controlem les despeses d’energia i intentem treballar amb comercialitzadores d’energia verda.
  • Reciclem selectivament el sobrant de paper, el plàstic, els líquids de la maquinària i l’alumini de les planxes.
  • Fem servir tintes òfset amb base d’oli vegetal i baixa migració.
  • Fem grupatges per a expedicions i optimitzem els transports.
  • Compensem les emissions de CO2 del vehicle comercial i direcció.

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday